Nokti vole šareno - essence shile last & go gel lakovi za nokte

Essence AD NP KeyVisual V1 HR 1200x1200 ID 2889 PRINT

Kada stigne ljeto svuda oko nas zavladaju boje! Crvena, zelena, plava, ljubičasta, roza….

Svijet je nekako odmah ljepši i vedriji. Dašak ljetnog raspoloženja donose vam i essence shine last & go gel lakovi za nokte!

Za svaki savršen ljetni look dobra manikura i pedikura je must-have.

essence shine last & go gel lakovi za nokte dostupni u mnoštvo različitih boja i nijansa omogućavaju vam da pronađete savršenu nijansu za sebe.

Formula s gel-efektom osigurava optimalnu trajnost, intenzivnu boju i nevjerojatan sjaj.

Vegan lakovi za nokte s glatkim završetkom dostupni su u super visoko-pigmentiranim i šarenim nijansama i brzo se suše.

Formula s gel-efektom osigurava optimalnu trajnost, intenzivnu boju i nevjerojatan sjaj.

Iako većina nas lak za nokte bira prema odjevnim kombinacijama, ljeto je doba kada boju laka možemo da kombiniramo kako želimo.

Ljubiteljice crvenih noktiju ne moraju ih se odreći preko ljeta ako žele biti u trendu. Savjetujemo jarke crvene boje poput shine last & go! gel lak za nokte 14 - do you speak love? i one s narančastim tonovima,poput essence shine last & go! gel lak za nokte 51 - light it up,  a za one koje su spremne napraviti odmak od klasične crvene - narančasti lak. Nokti u narančastoj ili crvenoj boji odlično se stapaju s tamnim tenom.

shine last go gel lak za nokte 14 do you speak love

shine last and go nijansa 16

Ukoliko ste ljubiteljica prirodnog izgleda svijetlije nijanse će vašim noktima dati divan, prirodan sjaj i zdrav izgled. A upravo je takva nijansa essence shine last & go! gel lak za nokte 05 - sweet as candy.

shine last and go nijansa 05

Za večernje izlaske dodajte lak sa šljokicama u nijansi 23 party time i spremni ste za zabavu.

shine last and go nijansa 23

Bijeli lak za nokte omiljen je među među trendsetericama širom svijeta,  a razlog je kontrast svijetlog laka za nokte i tamnog tena. S nijansom essence shine last & go! gel laku za nokte 33 - wild white ways nokti dolaze do izražaja i odlično pristaju uz preplanulu put.

essence shine last go gel laku za nokte 33 wild white ways

Iako su plava i zelena hladne boje, savršeno se uklapaju uz preplanuli ten. Mint zelena, tirkizno plava, jarko plava nijansa jako su poželjne. Nokti u tim bojama sigurno neće proći ne primijećeno.

shine last and go nijansa 42

shine last and go nijansa 32

Crni essence shine last & go! gel lak za nokte 46 - black is back vašim rukama daju iluziju svjetlijeg tena i čine ih neodoljivim a ističe se i kao beauty favorit koji obožavamo tijekom čitave godine.

shine last and go nijansa 46

190
PROIZVODA ZA NOKTE
290
PROIZVODA ZA OČI
190
PROIZVODA ZA LICE
200
PROIZVODA ZA USNE