PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA „Postani OK! & essence cover star“

natjecajvm2

 • PRIREĐIVAČ

Priređivač nagradnog natječaja (u daljnjem tekstu: Natječaj) pod nazivom „Postani OK! & essence cover star“   je tvrtka VM2 Cosmetics d.o.o, Rudeška cesta 14, 10000 Zagreb,  OIB: 02736254142 (u daljnjem tekstu Priređivač). Nagradni natječaj se provodi se u suradnji s tvrtkom Media Top International d.o.o., OIB: 75767958322  / Magazinom OK! te se promovira u tiskanom izdanju magazina OK! te putem društvenih mreža.

Svrha priređivanja nagradnog natječaja

Svrha ovih pravila je osigurati jednakost za sve sudionike te jednake mogućnosti za osvajanje nagrada nakon ispunjavanja uvjeta navedenih u pravilima. Natječaj ni na koji način nije sponzoriran ili promoviran od strane društvene mreže Facebook niti je povezan s Facebookom.

2) PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo sudjelovanja u Nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, i na teritoriju Bosne i Hercegovine , osim zaposlenika Organizatora, kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća) (u daljnjem tekstu: Sudionici).

Natjecatelji mogu sudjelovati na natječaju tako da na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.   do 10.4.2020. u 23:59 s naznakom „ OK! & essence cover star“  pošalju prijavu koja sadrži iduće stavke:

 • fotografiju računa - dokaz o kupnji 2 essence proizvoda – (da se dobro vide artikli i datum)
 • svoje dvije fotografije (lice bez šminke i cijela figura)
 • svoje podatke(ime, prezime, adresu i kontakt telefon)
 • pristanak roditelja* (pronaći ćeš ga u OK!-u br. 338 - za sudjelovanje u natječaju i za objavu fotografije na naslovnici u slučaju pobjede)
 • pristanak roditelja*nakon što ga jedan od roditelja ispuni, fotografiraj i pošalji u e-mailu skupa s računom i fotografijama

*pristanak roditelja obavezan za osobe mlađe od 18 godina

 • u jednoj rečenici napiši zašto baš ti želiš biti essence Cover Star!

 

 • PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA

 

Pravila nagradnog natječaja bit će objavljena na:

web stranici Vm2 Cosmetics d.o.o. http://www.vm2-cosmetics.com

 na Facebook stranici essence Hrvatska: https://www.facebook.com/essence.cosmetics.hrvatska/

 na Facebook stranici essence Bosna i Hercegovina:  https://www.facebook.com/essence-cosmetics-132541793585287/

prije početka nagradnog natječaja. 

Više detalja potraži i u magazinu OK! br. 338 koji je na kioscima od 29.2.2020.

4) REGULARNOST NATJEČAJA

Isti Sudionik može sudjelovati u jednom krugu Natječaja neograničen broj puta. Isti Sudionik s istim osobnim podacima može biti nagrađen samo jednim darom.

5) TRAJANJE I MJESTO PROVOĐENJA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj provodi se u vremenskom razdoblju od 29.2. do 10.4.2020. godine do 23:59 sati

6) ODABIR POBJEDNIKA

Važeće prijave Sudionika ulaze u izbor tročlane komisije sastavljene od predstavnika tvrtke VM2 Cosmetics d.o.o. i Media Top International d.o.o koja će izabrati pobjednika Natječaja.

Kriteriji koji će biti dodatno uzeti u obzir pri odabiru pobjednika su: ispunjavanje svih uvjeta za prijavu, vizualni prikaz, kreativnost, originalnost, zanimljiv pristup natječaju.

7) OBJAVA POBJEDNIKA

Osobni podaci pobjednika (ime, prezime i e-mail adresa) bit će objavljeni na web stranici VM2 Cosmetics 20.4.2020. te u tiskanom izdanju magazina OK! u broju 340. nakon završetka natječaja, koji izlazi 30.4.2020.

Pobjednici će biti kontaktirani putem e-mail adrese ili mobitela koje su naveli u prijavi kako bi se utvrdila suglasnost oko nagrađivanja. Ako se dobitnik u roku od 8 (osam) dana ne javi redakciji magazina OK!, nagrada se dodjeljuje sljedećem nenagrađenom Natjecatelju prema odluci Komisije.

8) NAGRADNI FOND

Fond darova čini:

GLAVNA NAGRADA:

 • Fotografiranje za naslovnicu OK!-a s profesionalnim fotografom, profesionalno šminkanje, frizuru i styling!
 • Objavljivanje fotografije na naslovnici OK!-a za svibanj!
 • Pun kovčeg essence make-up proizvoda!
 • Odjeću House!
 • Lykke mirisni medaljon!
 • 20 kg čokolade!
 • I još poneko iznenađenje.

UTJEŠNE NAGRADE

 • 10X essence kozmetički paket
 • 10 X OK! majica

9) DODJELA NAGRADA

Darovi će pobjedniku biti uručen osobno.

Ostalim sudionicima će utješne nagrade biti poslane poštom.

Pobjednici ovog Natječaja nemaju pravo zahtijevati drugačiju nagradu od one koju  je osvojio u postupku sukladnom ovim Pravilima. Nagrada se ne može zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge. Uručivanje / Slanjem nagrade prestaju sve obveze Priređivača prema Pobjedniku.

10) PREKID NATJEČAJA

Natječaj može biti prekinut ako nastupe okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu natječaja biti obaviješteni putem obavijesti na web stranici VM2 Cosmetics www.vm2-cosmetics.com

11)  PUBLICITET

Sudjelovanjem u ovom Nagradnom natječaju, Sudionici prihvaćaju Pravila ovog Nagradnog natječaja te ujedno pristaju da se, ako postanu dobitnikom nagrade, njihovo ime, adresa i recenzija mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

12)  POREZI

Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradom dodijeljenom na ovom Nagradnom natječaju.

13)  RJEŠAVANJE SPOROVA

U slučaju spora između Organizatora i sudionika Nagradnog natječaja stranke će sve sporove iz ovoga Nagradnog natječaja rješavati sporazumnim putem, a u slučaju nemogućnosti rješavanja spora nadležan je sud u Zagrebu.

14)  ZAŠTITA PODATAKA KORISNIKA

Sudjelovanjem u ovom Nagradnom natječaju Sudionici pristaju da Organizator obrađuje njihove poslane osobne podatke i to samo one podatke potrebne za pristup ovom Nagradnom natječaju.

Organizator jamči zaštitu osobnih podataka u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka.

Organizator će navedene osobne podatke obrađivati isključivo za potrebe provedbe ovog Nagradnog natječaja (izbor dobitnika, obavještavanje o nagradama) te za statističku obradu podataka.

Administrator se obvezuje da navedene podatke o sudionicima Nagradnog natječaja neće ustupati trećim osobama, osim ako je to neophodno za provedbu Nagradnog natječaja ili je Administrator obvezan iste podatke dostaviti u skladu s važećim propisima.

Sudionik Nagradnog natječaja ima pravo tijekom Nagradnog natječaja odustati od daljnjeg sudjelovanja u Nagradnom natječaju nakon čega će se osobni podaci istog brisati iz baze osobnih podataka.

Priređivač nagradnog natječaja:

VM2 COSMETICS d.o.o.

Rudeška 14, 10 000 ZAGREB

OIB: 02736254142

Zagreb,  29.2.2020.

 

190
PROIZVODA ZA NOKTE
290
PROIZVODA ZA OČI
190
PROIZVODA ZA LICE
200
PROIZVODA ZA USNE