essence zadužan za savršen festivalski make-up look brojnih posjetiteljica tijekom 3 dana trajanja Ultra Europe festivala u Splitu

 20190712 183453 SamirCericKovacevic IMG 0623

essence  zadužan za savršen festivalski make-up look brojnih posjetiteljica tijekom 3 dana trajanja Ultra Europe festivala u Splitu

Split, 12.13. i 14.07.2019.

Tri dana Split je živio s mnoštvom partijanera pristiglih iz više od 140 zemalja svijeta, u kolopletu jezika, kultura, boja.

Uvezanih u istu ljubav, prema vrhunskoj elektronskoj glazbi koju su gostima centralnog ljetnog glazbenog događanja darovali najbolji svjetski DJ-evi.

 essence je bio prisutan sa svojim make-up timom i imao je tijekom sva tri dana trajanja festivala besplatne atrakcije i šminkanje za sve posjetitelje.

U corneru Share the fun with essence  - vizažistice su bile zadužene za postavljanje festivalskog make-up looka. U corneru nije nedostajalo zabave, dobre atmosfere kao niti šljokica.

Drugi dio cornera Wild Fest sadržavao je mehaničkog bika, koji je bio zabavna aktivacija za posjetitelje na kojem su svi vješto testirali granice svoje izdržljivosti.

Atraktivne hostese su dijelile samplinge essence kozmetičkih proizvoda.

Svojim prisustvom na festivalu essence je pridonio dodatan dašak zabave za sve posjetiteljice kao i za posjetitelje.

190
PROIZVODA ZA NOKTE
290
PROIZVODA ZA OČI
190
PROIZVODA ZA LICE
200
PROIZVODA ZA USNE